Ga naar de inhoud

Geef jezelf een cadeau

Omdat je het waard bent!

Geef jezelf het beste cadeau, omdat je het waard bent!
De cursus Breaking Free van Daoqi world teachers Ling en Lu is klaar om in te schrijven. Ga naar deze websitelink en contact de organisatoren: https://events.daoqiworld.com/breakingfree/

Breakfree van wat?

Iedereen is op zoek naar de juiste manier van leven , maar tegelijkertijd zitten we vast in onze eigen gedachten en overtuigingen, de materiële wereld, de gezondheid en ijdelheid van het lichaam, gevoelens en verslavingen. Ons leven is vol conflicten, angst, ergernis, zorgen en lijden.

Leraren Ling & Lu hebben deze Course & Guide-ervaring gecreëerd om ons te helpen bevrijd te worden van de GEVANGENIS die we zelf hebben gebouwd en waar we opgesloten blijven.

Vertaling, begeleiding en oefenmogelijkheden

Beste Qigongers en andere belangstellenden,

Breaking Free!

Loskomen van je ego, functioneren in het dagelijks leven zonder weerslag op je lichaam door invloeden van buitenaf. De nieuwe online cursus van teacher Ling en teacher Lu gaat starten op 16 januari 2021!

Er zijn in totaal drie blokken die op zaterdag en zondag plaatsvinden. Exacte data, tijden en kosten vind je onderaan dit bericht.
Op 10 januari, 21 februari en 4 april zijn er 3 gratis sessies waar je iedereen voor kan uitnodigen en zelf ook kan kennismaken als je nog niet bekend bent met de teachers Lu & Ling.

Ils Verheyen en Yvonne Hoeboer zullen de livestream vertalen naar het Nederlands en hier zullen ook recordings van gemaakt worden. De livestream van de Breaking Free cursus zal plaatsvinden met een zogenaamde interpreter knop. Je kan kiezen voor vertaling of origineel geluid en zelfs tijdens de stream hier tussen wisselen.

Om de cursus ‘Breaking free’ zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, gaan wij, Yvonne en Honglin, nog meer oefenmogelijkheid en begeleiding geven. Een bijdrage voor het verteringsproces. 

Yvonne opent haar lessen voor deelnemers van Ling en Lu op maandag 10 tot 11:15 uur en op dinsdag van 20 tot 21:15 uur. Honglin opent haar oefengroep en lessen twee keer per dag. Doordeweek van 7 tot 8 uur en in het weekend 8-9:15 uur, Qigong oefeningen die begeleid worden door verschillende mensen. Op maandag- en donderdagavond 20-21:30 uur theorie en oefening, op zondagavond 20-21uur studieavond en op andere avond 20-21 uur oefening en meditatie. Iedere deelnemer kan gratis mee doen.

Data:
Blok 1: 16 januari tot 7 februari 2021, elke zaterdag en elke zondag  van 13:30 tot 16:00 uur. (wintertijd)
Blok 2: 27 februari tot 21 maart 2021, elke zaterdag en elke zondag  van 13:30 tot 16:00 uur. (wintertijd)
Blok 3: 10 april tot 2 mei 2021, elke zaterdag en elke zondag  van 14:30 tot 17:00 uur. (zomertijd)

Gratis sessies voor ieder blok: zondagen 10 januari, 21 februari en 4 april.

Betaling:
Per blok, livestream via Zoom + toegang tot video opname: 225 euro
Per blok, alleen toegang tot video opnamen:185 euro
Vroege vogel korting Reborn student, bij betaling van 3 blokken in 1 keer: 20% korting (dus resp € 540 en € 444)
Vroege vogel korting nieuwe deelnemer: 15% ( € 573.50 en € 471.75)
Per blok betalen en achteraf toch alle 3 volgen: bij betaling van blok 3 10% korting op totaal.
Indien je aan de volledige 3 blokken deelneemt én één deelnemer aanbrengt, ontvang jij 20% korting over de gevolgde blokken van die deelnemer.
Bij twee deelnemers via jou, ontvang jij 50% korting en bij drie deelnemers via jou, ontvang jij 100% korting van de gevolgde blokken.
Deze korting kan je ook delen met je deelnemers. Deze korting geldt niet in combinatie met andere bovenstaande kortingen.

Vraag via de mail om een bijlage over de inhoud van de cursus. Hier staat het vertaald in Nederlands, zoals teachers Lu & Ling het omschreven hebben.

In het Engels: https://events.daoqiworld.com/breakingfree/

Heb je interesse, mail naar yvonnehoeboer@gmail.com voor het registratieformulier!

Hun Yuan Ling Tong!

namens het NL/BE Breaking Free team,
Honglin, Ils en Yvonne
Zhineng Qigong Flevoland (Facebook)
06-19997523 (Whatsapp)
yvonnehoeboer@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *